ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ MINI BUS - Λεωφορειων

Δείτε το στόλο της Bus Travel Ioannina

Ο στόλος της Bus Travel αποτελείται 2 mini bus 17 και 24 θέσεων, πλήρως εξοπλισμένα ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη.

Ο στόλος της Bus Travel Ioannina

Με τον σύγχρονο και πολυτελή στόλο οχημάτων μας, ταξιδέψετε σε κάθε αγαπημένο σας προορισμό με ασφάλεια, άνεση και αξιοπιστία. Στην Bus Travel Ioannina θα βρείτε την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής!

transportation-services-06-1

Fiat Ducato 17 θέσεων

Το mini bus Fiat Ducato 17 θέσεων είναι ιδανικό για ολιγομελή γκρουπ και για τη μεταφορά μαθητών, γονέων και αθλητών. Επιλέξτε το MiniBus 17 θέσεων για τις μετακινήσεις στις αθλητικές σας δραστηριότητες, καθώς και για τις εξορμήσεις σας στον εναλλακτικό τουρισμό.

Mercedes Sprinter 24 θέσεων

Το mini bus Mercedes Sprinter 24 θέσεων η ιδανική επιλογή για εταιρικές μεταφορές, τουριστικές εκδρομές και εκδηλώσεις. Απολαύστε την μετακίνησή σας στον μοντέρνο και άνετο εσωτερικό χώρο του Mercedes Sprinter με τα πανοραμικά τζάμια, τα αναπαυτικά δερμάτινα καθίσματα καθώς και τον ατομικό φωτισμό και κλιματισμό. Εξοπλισμένο με CD και DVD Player, ακούστε τη μουσική που σας αρέσει ή παρακολουθείστε την ταινία που προβάλλεται στην τηλεόραση του mini Bus

transportation-services-14
transportation-services-09

Ταξιδέψτε με άνεση και πολυτέλεια στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη με τα υπερσύγχρονα οχήματα της Bus Travel Ioannina.

 

Ο στόλος της Bus Travel Ioannina αποτελείται από 2 mini bus 17 και 24 θέσεων, τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμένα σύμφωνα με τις ανάγκες και του πιο απαιτητικου ταξιδιώτη. Απολαύστε ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι με την εγγύηση της Bus Travel Ioannina.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι και πολύγλωσσοι οδηγοί μας, μέσα απο την πολυετή εμπειρία τους, την φιλική διάθεση και διακριτικότητά τους, εγγυώνται ότι κάθε μετακίνησή σας θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία

Όλα τα mini Bus είναι πλήρως εξοπλισμένα ώστε να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη, προσφέροντάς του άνεση και ασφάλεια σε κάθε προορισμό. 

Κάντε τώρα κράτηση

Επιλέξτε το mini bus – λεωφορείο που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και κάντε το κράτηση για το επόμενο ταξίδι σας!

Είπαν για τη Bus Travel Ioannina

Είχαμε μια καταπληκτική εμπειρία από τη Bus Travel Ioannina. Νοικιάσαμε ένα mini bus και μείναμε εντυπωσιασμένοι από την άνεση, την καθαριότητα και την εξυπηρέτηση.

Χρυσάνθη Β.

Με διαφορά ότι καλύτερο έχουμε νοικιάσει σε τουριστικό λεωφορείο. Ο οδηγός εξαιρετικός και πάντα πρόθυμος να μας εξυπηρετήσει σε ότι του ζητήσαμε.

Μιχάλης Λ.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα! Επικοινωνήσαμε με τη Bus Travel για να χρησιμοποιήσουμε ένα λεωφορείο τους για σχολική εκδρομή. Το λεωφορείο ήταν πολυτελές και πάρα πολύ καθαρό και τα παιδιά μείνανε ενθουσιασμένα!

Νίκος Δ.

Pin It on Pinterest