ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ MINI BUS - ΛΕΩΦΟΡΕΙωΝ

Γνωρίστε την Bus Travel Ioannina

transportation-services-02

Πολυετής εμπειρία σε μετακινήσεις

Η Βus Τravel Ιoannina έχοντας πολυετή εμπειρία σε Vip μετακινήσεις και μεταφορές μαθητών, αποτελεί μια απο τις κορυφαίες επιλογές στις υπηρεσίες τουριστικών μεταφορών στην Ήπειρο καθώς και σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι και πολύγλωσσοι οδηγοί μας, μέσα απο την πολυετή εμπειρία τους, την φιλική διάθεση και διακριτικότητά τους, εγγυώνται ότι κάθε μετακίνησή σας θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία.

Η μετακίνησή σας, μια μοναδική εμπειρία!

Στόλος υψηλών προδιαγραφών

Η εταιρεία μας έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες μετακίνησης του σύγχρονου ταξιδιώτη, αποτελείται από στόλο υψηλών προδιαγραφών με υπερσύχρονα οχήματα με σκοπό την άνετη και ασφαλή μεταφορά των πελατών της.

Ο στόλος της Bus Travel Ioannina αποτελείται από 2 mini bus 17 και 24 θέσεων,πλήρως εξοπλισμένα και τελευταίας τεχνολογίας,  ώστε να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη.

Ταξιδέψτε με άνεση και πολυτέλεια στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη με τα υπερσύγχρονα οχήματα της Bus Travel Ioannina.

 

Η ασφαλής μεταφορά σας είναι το κύριο μέλημα της Bus Travel Ioannina. Απολαύστε ένα ξέγνοιαστο ταξίδι με ένα από τα τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμένα οχήματά μας.

Οι έμπειροι οδηγοί μας με την φιλική τους διάθεση και διακριτικότητα, σας εγγυώνται ένα ασφαλές και ευχάριστο ταξίδι.

Είπαν για τη Bus Travel Ioannina

Είχαμε μια καταπληκτική εμπειρία από τη Bus Travel Ioannina. Νοικιάσαμε ένα mini bus και μείναμε εντυπωσιασμένοι από την άνεση, την καθαριότητα και την εξυπηρέτηση.

Χρυσάνθη Β.

Με διαφορά ότι καλύτερο έχουμε νοικιάσει σε τουριστικό λεωφορείο. Ο οδηγός εξαιρετικός και πάντα πρόθυμος να μας εξυπηρετήσει σε ότι του ζητήσαμε.

Μιχάλης Λ.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα! Επικοινωνήσαμε με τη Bus Travel για να χρησιμοποιήσουμε ένα λεωφορείο τους για σχολική εκδρομή. Το λεωφορείο ήταν πολυτελές και πάρα πολύ καθαρό και τα παιδιά μείνανε ενθουσιασμένα!

Νίκος Δ.

Pin It on Pinterest