ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ MINI BUS - Λεωφορειων

Υπηρεσίες Bus Travel Ioannina

Δείτε τις υπηρεσίες μας και ζήστε και εσείς την εμπειρία μετακίνησης που σας προσφέρει η Bus Travel Ioannina. Για κάθε περίπτωση, για κάθε προορισμό, είμαστε εδώ για σας!

ΑΝΕΣΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

Σχολικές Εκδρομές – Μεταφορές Μαθητών

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά μαθητών προς και από το σχολείο, μονοήμερες και πολυήμερες σχολικές εκδρομές, επισκέψεις σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και αθλητικά κέντρα με σύγχρονα τουριστικά λεωφορεία που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ώστε η μεταφορά να γίνεται πάντα με ασφάλεια.

Μεταφορές Αθλητικών Συλλόγων

Με υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες των ομάδων και των αθλητικών συλλόγων, παρέχουμε την μεταφορά τους προς και από τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Η μεταφορά γίνεται πάντα με συνέπεια και ασφάλεια για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.

Μεταφορές Αεροδρομίου 

Η εταιρεία μας εγγυάται την έγκαιρη μετακίνηση σας προς και από το αεροδρόμιο. Οι έμπειροι οδηγοί μας θα σας περιμένουν να σας μεταφέρουν με ασφάλεια στον προορισμό σας όλο το 24ωρο. Επικοινωνήστε μαζί μας και αποβάλλετε το άγχος τυχόν καθυστέρησης.

Μεταφορά Καλεσμένων σε Γάμους

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των καλεσμένων σας προς και από τη γαμήλια τελετή και την δεξίωση με συνέπεια και ασφάλεια. Επικοινωνήστε μαζί μας και απολαύστε ξέγνοιαστα την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας.

Μεταφορές σε Συνέδρια

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς εταιρικών πελατών προς και απο τους συνεδριακούς χώρους σεβόμενοι τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του επαγγελματικού σας ταξιδιού.

Ιδιωτικές Μεταφορές – Εκδρομές 

Όποιος και ειναι ο προορισμός που έχετε επιλέξει να επισκεφτείτε και να εξερευνήσετε, η Bus Travel Ioannina θα κάνει τη μεταφορά σας μια μοναδική εμπειρίαΗ εταιρεία μας, σας προσφέρει ποιοτική και ασφαλή μετακίνηση και οι έμπειροι οδηγοί μας είναι στη διάθεσή σας,  για να σας μεταφέρουν με άνεση και ασφάλεια στον προορισμό σας. Το μόνο που έχετε εσείς να κάνετε, είναι να αφεθείτε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ MINI BUS - Λεωφορειων

Ioannina Bus Travel 17 θέσεων|24 θέσεων|Mini Bus|Λεωφορεία

Η Bus Travel Ioannina αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές στις υπηρεσίες τουριστικών μεταφορών σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Εμπιστευτείτε μας και η μετακίνησή σας θα γίνει μια αξέχαστη εμπειρία!

Κάντε τώρα κράτηση

Επιλέξτε το mini bus – λεωφορείο που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και κάντε το κράτηση για το επόμενο ταξίδι σας!

Είπαν για τη Bus Travel Ioannina

Είχαμε μια καταπληκτική εμπειρία από τη Bus Travel Ioannina. Νοικιάσαμε ένα mini bus και μείναμε εντυπωσιασμένοι από την άνεση, την καθαριότητα και την εξυπηρέτηση.

Χρυσάνθη Β.

Με διαφορά ότι καλύτερο έχουμε νοικιάσει σε τουριστικό λεωφορείο. Ο οδηγός εξαιρετικός και πάντα πρόθυμος να μας εξυπηρετήσει σε ότι του ζητήσαμε.

Μιχάλης Λ.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα! Επικοινωνήσαμε με τη Bus Travel για να χρησιμοποιήσουμε ένα λεωφορείο τους για σχολική εκδρομή. Το λεωφορείο ήταν πολυτελές και πάρα πολύ καθαρό και τα παιδιά μείνανε ενθουσιασμένα!

Νίκος Δ.

Pin It on Pinterest